Do Zgierza zawita kuchnia z czterech kontynentów.
- Nie zabraknie dań z kuchni orientalnej, bałkańskiej, śródziemnomorskiej, a także królujących na wszystkich eventach - amerykańskich burgerów i belgijskich frytek. Zapewnione także będą słodkie przekąski, kawa oraz zimne napoje - opowiadają organizatorzy wydarzenia.
Tego typu styl biesiadowania cieszy się w Polsce dużą popularnością. Spożywanie niebanalnych dań na świeżym powietrzu stało się bardzo modne w ciągu ostatnich kilku lat. Organizator wydarzenia - FUTRAKI - skupiają kilkuset właścicieli food trucków.
- Wszystkie potrawy przygotowywane są ze świeżych, sezonowych produktów - zapewniają organizatorzy.
Sałatka ze świeżego szpinaku
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?