MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Produkty mięsne są nietrwałe, dlatego muszą być...
fot. Mansoreh Motamedi/Getty Images

Mięso może być źródłem śmiertelnego zatrucia! Uważaj na to, gdzie kupujesz wyroby mięsne. Potem może być już za późno

Produkty mięsne są nietrwałe, dlatego muszą być przechowywane i sprzedawane w odpowiednich warunkach higienicznych i chłodniczych. Inaczej nawet prawidłowo wyprodukowana wędlina może stać się źródłem zatrucia.

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy we Wronkach, (12.05-18.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy we Wronkach, (12.05-18.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Miliczu, (12.05-18.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Miliczu, (12.05-18.05.2024)

Polecamy

Pij szklankę dziennie, przemyj twarz lub dodaj do kąpieli. To darmowy lek i kosmetyk

Pij szklankę dziennie, przemyj twarz lub dodaj do kąpieli. To darmowy lek i kosmetyk

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

AKTUALIZACJA
Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”