MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub...
fot. pixabay.com/Republica

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Zbyt małe kawałki mięsa

Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub duże i około 1,5-2 centymetrowe plastry mięsa lub warzyw. Zbyt małe kawałki mogą wpaść do żaru i się spalić. Polane olejem produkty na grilla ponadto wzmocnią ogień.

Zobacz również

Pierwsza Komunia Święta 2024 w Parafii Świętej Trójcy w Starachowicach (ZDJĘCIA)

NOWE
Pierwsza Komunia Święta 2024 w Parafii Świętej Trójcy w Starachowicach (ZDJĘCIA)

Udany start wojowników Adamusik Team w zawodach Róży Fight Cup w Warszawie

NOWE
Udany start wojowników Adamusik Team w zawodach Róży Fight Cup w Warszawie

Polecamy

Awaria Banku Millenium, PKO BP i BLIK – raporty spływają do sieci

PILNE
Awaria Banku Millenium, PKO BP i BLIK – raporty spływają do sieci

7 turystycznych pomysłów na Dzień Dziecka. Zachwycające atrakcje dla całej rodziny!

7 turystycznych pomysłów na Dzień Dziecka. Zachwycające atrakcje dla całej rodziny!

Wywiad z Piotrem Kopkiem, nowym prezesem WFOŚiGW w Łodzi

Wywiad z Piotrem Kopkiem, nowym prezesem WFOŚiGW w Łodzi