Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Błędem jest grillowanie mięsa bez uprzedniego zamarynowania....
fot. 123rf.com/dannyburn

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Brak marynaty

Błędem jest grillowanie mięsa bez uprzedniego zamarynowania. Szefowie kuchni zalecają, aby marynować mięso dzień przed grillowaniem. Jeśli nie macie tyle czasu, to już 15 minut pogłębi smak dania.

Zobacz również

Wypadek amerykańskich ciężarówek wojskowych na A4. Ranni żołnierze

Wypadek amerykańskich ciężarówek wojskowych na A4. Ranni żołnierze

Twórcze i smaczne zajęcia w szkole w Szkole Podstawowej nr 2 w Niechobrzu k. Rzeszowa

Twórcze i smaczne zajęcia w szkole w Szkole Podstawowej nr 2 w Niechobrzu k. Rzeszowa

Polecamy

Włamał się do domu w gminie Poddębice i... zasnął. Został zatrzymany przez policję

Włamał się do domu w gminie Poddębice i... zasnął. Został zatrzymany przez policję

Nowe udogodnienia na lotnisku Modlin. Duży ukłon w stronę pasażerów

Nowe udogodnienia na lotnisku Modlin. Duży ukłon w stronę pasażerów

Bogdan Jóźwiak żegna się z GKS Bełchatów. Teraz era Radosława Mroczkowskiego?

Bogdan Jóźwiak żegna się z GKS Bełchatów. Teraz era Radosława Mroczkowskiego?