18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Gorące bułeczki na co dzień

Artykuł sponsorowany
Jakże przyjemny i kuszący jest zapach świeżo wypiekanego pieczywa. Ten zniewalający aromat sprawia, że nabiera się natychmiastowej ochoty konsumpcji pysznych kajzerek, grahamek czy rogali. Świeże pieczywo nie jest już tylko domeną piekarzy.

Śniadanie, jak twierdzą dietetycy to najważniejszy posiłek dnia, a świeże pieczywo w naszej kulturze jest jego podstawą. Minęły czasy, kiedy gorące bułeczki były dostępne wyłącznie o świcie i na dodatek w piekarni. Przyzwyczajenia konsumentów w tej kwestii się zmieniają - mało kto swój cenny czas chce spędzać we wczesno porannych kolejkach piekarnianych.

Coraz chętniej kierujemy się do POLOmarketu wyposażonego w piec do wypieku pieczywa, gdzie szybko kupujemy wybrane przez siebie piekarskie wyroby. Co ważne, niemal wszystkie rodzaje chleba i bułek pieczone są w sklepach przez okrągły dzień, blisko konsumenta, często też na jego oczach, a fakt ten wpisuje się w potrzebę wiedzy o nabywanej żywności, zdrowego trybu życia i wygody.

Rośnie też zapotrzebowanie na bardzo zdrowe pieczywo pełnoziarniste, bogate w błonnik, substancje bioaktywne, witaminy i minerały. Szeroki asortyment zdrowego pieczywa oferują sklepy POLOmarket, witające swoich klientów aromatem świeżego chleba i bułeczek doskonałych nie tylko na śniadanie.

Więcej o aktualanej ofercie POLOmarketu: http://www.polomarket.pl

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na zgierz.naszemiasto.pl Nasze Miasto