Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go...
fot. Katarzyna Puczyńska

Popisowe ciasto arbuz. Smakuje i wygląda obłędnie, a zrobisz je bez trudu. Polecamy przepis na ciasto z kremem i galaretką z arbuza

Ciasto arbuz - Krok 1.

Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go najpierw rozmroź i dokładnie odciśnij z nadmiaru wody za pomocą papierowego ręcznika. Możesz go także chwilę poddusić na patelni, by woda odparowała. Świeże liście szpinaku wystarczy zmiksować.

Zobacz również

Nowe łóżka dla rodziców małych pacjentów legnickiego szpitala, zdjęcia

Nowe łóżka dla rodziców małych pacjentów legnickiego szpitala, zdjęcia

Trener Hutnika: Mam nadzieję, że przed nami droga długa i owocna

Trener Hutnika: Mam nadzieję, że przed nami droga długa i owocna

Polecamy

Zmiany dla kierowców. Te przepisy mogą wejść w życie - będą nowe ograniczenia

Zmiany dla kierowców. Te przepisy mogą wejść w życie - będą nowe ograniczenia

Golisz tak nogi? Narażasz się na zapalenie mieszków włosowych

Golisz tak nogi? Narażasz się na zapalenie mieszków włosowych

Nie łykaj razem! Te suplementy diety lepiej przyjmować oddzielnie

Nie łykaj razem! Te suplementy diety lepiej przyjmować oddzielnie